Sieraden

U bent van harte welkom in onze winkel,
voor advies of een kopje koffie.


Close

Sieraden

 
Trots zijn wij om dealer te zijn van het oer-Hollandse sieraden merk: Bron sieraden, dit merk behoort tot de absolute top van Nederlandse Bodem. Alle Bron sieraden worden in Nederland met de hand vervaardigd. Deze prachtige juwelen worden gemaakt van goud en met veelal kleurrijke edelstenen.

Natuurlijk worden ook de trendy merken niet vergeten; wat te denken van het bling bling sieraden merk bij uitstek; Ti Sento, het stoere stijlvolle Silk! of het moderne bedelsysteem Tedora waarvan de bedels uitstekend passen op de armbanden van Pandora.

Recent toegevoegd aan onze collectie, het originele sieradenmerk: Heide Heinzendorff, zilveren creolen met prachtig wisselsysteem van diverse modellen en kleuren aanhangers. De oorbellen zijn ook verkrijgbaar in rosegoud en geelgoud verguld.

Ook niet te vergeten voor de heren: Deakin & Francis, alle ontwerpen van Deakin & Francis worden zorgvuldig uitgevoerd en prachtig opgeleverd. Sinds 1786 produceert het oudste Engelse familiejuwelier Deakin & Franics luxe manchetknopen en accessoires. Deakin & Francis is een garantie voor hoge kwaliteit en aandacht voor detail. Het bedrijf houdt ten alle tijden rekening met de hoge normen van vakmanschap en kwaliteit. “Manchetknopen voor elke persoonlijkheid en passie – gemaakt om voor altijd te koesteren.”

Doordat we regelmatig contact hebben met onze leveranciers wordt de collectie up-to-date gehouden omdat er regelmatig nieuwe sieraden aan de collectie worden toegevoegd. Regelmatig bezoeken wij beurzen in binnen en buitenland, maar wij niet alleen; ook onze leveranciers weten dat wij buiten onze vaste collectie merk sieraden graag exclusieve sieraden in huis hebben.
 
Bezoek de webshop