Close

Reparatie horloge of sieraad

Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw sieraden en horloges. Wij verrichten in ons atelier alle vormen van reparatie en onderhoud. Onze horlogemaker en goudsmid staan garant voor een vakkundig advies en helpen u graag. Wij streven naar een snelle service maar soms vraagt een reparatie en/of onderhoud meer tijd. Vooraf krijgt u een prijsopgave en een inschatting van de duur van de reparatie en/of het onderhoud.
 

Horloges

Kleine reparaties aan uw horloge zijn vaak snel weer verholpen, uiteraard met garantie op het door ons uitgevoerde werk. Voorbeelden van wat wij in het atelier kunnen zijn:
• Nieuw horloge glas plaatsen
• Servicebeurt en totale revisie van uw automatisch uurwerk
• Vervangen van uw versleten band
• Reinigen en repareren van uw metalen band
• Begeleiden en verzorgen van uw reparatie bij het merk zelf
• Vervangen van de kroon en pakkingen
• Vastzetten van de wijzers of andere onderdelen

 

Batterij vervangen?

Wij vervangen deze vanaf 10 euro en indien bij ons gekocht zelfs kosteloos. Heeft u een metalen band dan berekenen wij alleen 5 euro voor de schoonmaak daarvan.
 

Exclusieve horlogemerken

Ook horloges die niet bij ons zijn aangekocht nemen wij aan voor reparatie en verzorgen wij desgewenst de afhandeling van de reparatie. Voor Rolex hebben wij daar zelfs extra expertise in huis en verkopen wij tegenwoordig Rolex vintage horloges!
 

Sieraden

Voor de reparaties aan uw sieraden hebben wij onze eigen goudsmid in huis. Kundig en vaak nog in dezelfde week hebben wij alles weer gerepareerd voor u klaar liggen. Ook graveren wij in huis of verzorgen de afhandeling bij onze externe partners.
 

Checken, schoonmaken, polijsten en rodineren

U mag altijd kosteloos uw sieraden bij ons laten schoonmaken! Loopt u gewoon even binnen. Polijsten en rodineren doen wij ook tegen geringe kosten. Uw sieraad is na een van deze behandelingen weer als nieuw. Wij adviseren u sowieso om, vooral ringen met stenen, af en toe door ons te laten checken, zo voorkomt u verlies! Ook dit is meestal kosteloos.

 

Oud goud

Heeft u nog oud goud in huis? U kunt bij ons uw goud inwisselen tegen de huidige dagkoers. U mag dan voor dat bedrag iets nieuws uit de winkel aanschaffen of u kunt kiezen voor een tegoedbon.