Close

Pulsar

Het is ruim veertig jaar geleden dat Pulsar het wereldpodium voor horloges veroverde met het allereerste LED horloge ooit. Sindsdien staat de naam Pulsar voor avontuurlijk, grensverleggend en baanbrekend design. Pulsar is geboren om het verschil te maken en zal altijd een synoniem zijn voor geavanceerd horlogemaken.
De Pulsar Accelerator collectie met multifunctionele sportieve chronografen zijn uitgevoerd in zeer aantrekkelijke sporty designs. Aangedreven door licht zal de Pulsar Accelerator nooit zonder ‘brandstof’ kunnen raken. Volgeladen bedraagt de energiereserve 4 maanden.
Het is Pulsar’s gezichtsbepalende damescollectie: Attitude. Een collectie van klassieke elegantie met moderne, verfijnde eenvoud. De slanke lijnen ogen sierlijk en onderscheidend. Deze horloges stralen een vrouwelijke zelfverzekerdheid uit waarmee vrouwen zich graag zullen identificeren. Attitude is de ideale keuze voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar glamour met een vleugje eigentijdse flair.

Bezoek onze winkel

De sieraden/horloges van Pulsar zijn in onze winkel in Bussum te bewonderen. Breng een bezoek aan onze winkel om deze sieraden te bekijken of te passen en wij vertellen u er alles over.