Close

Het team

Joost

Joost; Sinds 1999 eigenaar van de zaak. Genoot zijn opleiding op de Horlogemakers vakschool in Hoorn. Na zijn verplichte diensttijd werkte hij een jaar voor het Amsterdam Diamant Center op de Dam hoek Rokin en kwam in 1987 in dienst bij zijn ouders om zodoende verder de kneepjes van het vak te leren en zich voor te bereiden op de overname van het bedrijf.
 

Esther

Esther, verantwoordelijk voor de marketing van de winkel.
 

Petra

Petra; waarom verder zoeken dan nodig, onder dat motto kwam de tweede telg van de familie Geerling in het bedrijf. Een aangeboren verkooptalent combineert Petra met een aanstekelijk enthousiasme. Aangezien zij een neus heeft voor de trends die gaan komen houdt zij zich bezig met de inkoop van de trendy sieraad en horlogemerken zodat onze collectie up-to-date blijft.
 

Anne

Anne; werkt ook al weer enige jaren als parttime verkoopster in ons bedrijf. En staat de scandinavische klanten graag in hun eigen taal te woord.
 

Joan

Joan; goud- en zilversmid en verkoopster. Zij verzorgt het vele soldeer en -repratie werk wat dagelijks bij ons binnenkomt, maar ook naar wens van de klant te maken sieraden komen met regelmaat op haar werkbank terrecht en vormen een leuke uitdagende afwisseling.
 

Lidie

Alweer enige tijd onze nieuwste verkoopster, kundig en vriendelijk helpt zij onze klanten en heeft zij het vak zeer snel onder de knie gekregen.